• Archief
14 en 15 februari 2009 Oldtimerbeurs Rosmalen

14 en 15 februari 2009 Oldtimerbeurs Rosmalen

Op 14 en 15 februari zal Autotron Rosmalen weer worden omgetoverd tot een waar ‘oldtimer-paradijs’ vol klassieke en historische automobielen en alles wat te maken heeft met nostalgische voertuigen. Naast vele stands met onderdelen en verzamelmateriaal zal er ook weer een restauratieplein worden ingericht op de beursvloer. Sinds kort een vast onderdeel van de Oldtimerbeurs, dat doorgaans veel bekijks trekt.

De Internationale Oldtimerbeurzen in Autotron Rosmalen zijn inmiddels een begrip voor liefhebbers en niet meer weg te denken uit de Nederlandse ‘oldtimer-scene’. Ook tijdens deze editie zullen er verschillende ‘juweeltjes’ te zien zijn en zijn ook authentieke vierwielers ruim vertegenwoordigd. Van opknappertjes tot blinkende automobielen die volledig gebruiksklaar zijn, er is voor elk wat wils. Sleutelaars kunnen dit weekend hun hart ophalen, want er zijn specialisten aanwezig die hun wegwijs kunnen maken op het gebied van restauratie. Ook dit keer zullen er veel onderdelenstands staan opgesteld en stands met alle soorten documentatie, poets- en polijstmiddelen, miniaturen en gereedschap. 
“Het beursterrein zal wederom voor één weekend worden omgebouwd tot een gezellige ontmoetingsplek voor jonge en oudere oldtimer-liefhebbers en er zal een veelzijdig programma neer worden gezet”, aldus Projectmanager Theo van Delft. “Hiermee rekenen we wederom op heel veel tevreden bezoekers.”

Meer informatie op www.oldtimerbeurs.net

terug naar voorpagina