• Archief
Oldtimertraditie leeft verder in Drenthe

Oldtimertraditie leeft verder in Drenthe

Na 2 jaar afwezigheid zijn de oldtimers weer terug op Drentse bodem. het verleden was de Prins Bernhard Hoeve in Zuidlaren de vaste locatie voor deze traditionele beurs. De traditie wordt nu in Assen voorgezet waar in het paasweekeinde van 10 tot 13 april 2009 in de TT Hall Assen de Internationale Oldtimer Manifestatie plaatsvindt. De beurs wordt georganiseerd in samenwerking met verschillende oldtimerclubs zoals:
– auto`s (H.A.V., Hondsrug en Oldtimer vriendenclub Oost-Groningen)
– motoren (V.M.C)
– landbouwvoertuigen (O.T.M.V.)
– autobussen (N.B.M.)

De TT Hall wordt tijdens de beurs gevuld met klassieke auto`s, tweewielers, tractoren, bussen en nog veel meer automobilia. Kortom u krijgt de gelegenheid om tijdens deze 4-daagse internationale evenement een kijkje te nemen in de wereld van oldtimers en nog veel meer…

De locatie past vanwege zijn ligging aan het wereld beroemde circuit goed bij het autothema van de beurs.

Meer informatie is te vinden op www.tt-hall.nl

terug naar voorpagina