• Archief
Terugblik Inter Classics / Topmobiel

Terugblik Inter Classics / Topmobiel

Het blijft voor velen de ultieme jongensdroom. Het bezitten van een eigen oldtimer. Een Bugatti bijvoorbeeld of wat dacht u van een Cadillac Sedan de Ville uit de jaren zestig, of misschien toch maar gewoon een oud Dafje ? Liefhebbers van al deze klassieke automobielen konden dit weekeinde terecht in het MECC in Maastricht waar de jaarlijkse Inter Classics en Topmobiel beurs plaatsvond. Eén van de attracties was een stand van Hans Bezemer’s Real Arts on Wheels waar de bezoekers kans maakten op een het winnen van een Cadillac Fleetwood. Daarnaast waren vele clubs en onderdelenleveranciers vertegenwoordigd. Verder waren er weer vele oldtimers en klassiekers te koop en konden ook de liefhebbers van exclusieve auto’s hun hart weer ophalen aan de parallelbeurs Topmobiel. De beurs trok dit weekeinde ongeveer 15.000 bezoekers.

terug naar voorpagina