• Archief
Eddie van Halen verkoopt twee oldtimer Chevrolets

Eddie van Halen verkoopt twee oldtimer Chevrolets

De bekende rocker Eddie van Halen verkoopt op jaarlijkse Barrett-Jackson Collector Car Auction in Scottsdale, Arizona (11-18 januari) twee oldtimers. et gaat om een Chevrolet 210 uit 1956 en een Chevrolet Nomad uit 1956.

De donkerrode Chevrolet 210 uit 1956 is een Pro Street hot rod gebouwd door customizer Jim van Gordon. De auto is voorzien van een 454 cid Chevy big block met meer dan 600 pk. De blauwe Chevrolet Nomad station wagon uit 1956 was ooit onderdeel van de The Harrah Collection” in Reno.

De auto worden geveild samen met twee speciale maatwerk Wolfgang gitaren die beide passend zijn gemaakt bij een auto. Eddie van Halen geeft zelf aan dat hij de auto’s weliswaar met pijn in zijn hart verkoopt maar dat hij er simpelweg niet genoeg tijd voor heeft om er ooit in te rijden.

terug naar voorpagina