• Archief
Oldtimers op de AutoRAI 2009

Oldtimers op de AutoRAI 2009

Tijdens de komende AutoRAI van 2 t/m 11 april 2009 zal er een speciaal Klassieker paviljoen worden ingericht. Hiermee wordt de AutoRAI nog aantrekkelijker voor mensen met belangstelling voor hedendaagse en klassieke auto’s.

Klassiekerpaviljoen
Ongeveer 15 klassieke auto’s en motoren zullen een extra publiekstrekker zijn tijdens de tweejaarlijkse AutoRAI. Om in aanmerking te komen voor een plek op het Klassieker paviljoen is een verkiezing in paar stappen opgezet. De FEHAC zal alle ruim 200 aangesloten clubs vragen een voertuig binnen de club te nomineren. Alle ingebrachte nominaties zullen daarna door een deskundige vakjury worden beoordeeld. Deze vakjury zal uit het aanbod 15 te showen klassiekers selecteren. De eigenaren van de door de jury geselecteerde klassiekers zullen dan hun klassieke auto of motorfiets op het Klassieker paviljoen mogen plaatsen.

Nederlandse Klassieker van het Jaar
Duizenden bezoekers van de AutoRAI zullen het Klassieker Paviljoen bezoeken en zich ook kunnen uitspreken over welke klassieker zij dan de mooiste vinden. Kortom, het publiek wordt actief betrokken deze officieuze verkiezing van de Nederlandse Klassieker van het Jaar verkiezing. De winnaar van deze verkiezing krijgt van de AutoRAI-organisatie een reis naar een Engelse sportwagen fabriek aangeboden.

Voorbehoud
De organisatie houdt nog even een slag om de arm, het doorgaan van de AutoRAI in dezelfde vorm als voorgaande jaren staat door de huidige economische ontwikkelingen nog niet helemaal vast.

Bron: Fehac

terug naar voorpagina