• Archief
Grand Tour Internazionale di Sicilia – Targa Florio

Grand Tour Internazionale di Sicilia – Targa Florio

Op de Interclassics / Topmobiel beurs van begin janauri kon u ze al tegenkomen, de organisatie van Grand Tour Internazionale di Sicilia – Targa Florio. Jaarlijks organiseren zij een unieke tourrally waaraan u zelf kunt deelnemen met u klassieker of oldtimer. Uit bent dan van 24 tot en met 31 mei 2009 te gast op Sicilië. In acht dagen toert u in een internationaal gezelschap, langs een aantal van de mooie plekken van Sicilië. Aan gezelligheid en comfort laat de Siciliaans-Nederlandse organisatie niets te wensen over. Maar naast toerisme is er ook tijd voor sportiviteit, waaronder enige onder auspiciën van de FIVA te houden regelmatigheidsritten.

De organisatie van de Tour is in handen van de non-profit organisatie: Associazione Culturale “La Sicilia dei Florio”, waarvan de laatste telg van de beroemde Florio-familie, markiezin Costanza Afan de Rivera, ere-presidente is.

Meer informatie is te vinden op www.www.grandtourdisicilia.net

terug naar voorpagina