• Archief
Volgeboekte Winter Trial 25 januari van start

Volgeboekte Winter Trial 25 januari van start

De Winter Trial 2009 is wederom volgeboekt. Na de succesvolle edities van de afgelopen 8 jaar is ook de negende editie uitverkocht.

De start is op 25 Januari a.s. in Buhle vanuit het Bühlerhöhe Hotel aan de Schwarzwaldhochstrasse. De deelnemers aan de Winter Trial zijn zaterdag 10 Januari j.l. gekeurd. De keuring heeft plaats gevonden bij NISSAN dealer Koops in Amersfoort. De rally auto’s waren hier ook voor het publiek te zien.

Met een hoogte van 1000 meter is het niet uitgesloten dat de deelnemers hier al hun eerste sneeuw encounter zullen hebben. De Winter Trial telt, als eerste evenement van het jaar mee voor de FIA historic regularity Trophee.

Meer info op www.thetrial.nl

terug naar voorpagina