• Archief
Grootste parade oldtimers ooit in Zandvoort

Grootste parade oldtimers ooit in Zandvoort

Op zondag 12 april (1e Paasdag) wil LiZa (Lions zijn actief in Zandvoort) een serieuze poging doen om het bestaande record in het Guinness Book of Record te verbreken door het grootste aantal klassieke auto’s in een parade ooit bij elkaar te brengen. De oldtimers mogen niet jonger zijn dan bouwjaar 1974. Het wereldrecord van de ‘largest parade’ van klassieke auto’s is al in handen van Nederlanders. Het Dan Hartog Museum organiseerde in 2002 een parade van 948 oldtimers op een achter elkaar. Ook deze record winnende poging werd in Zandvoort gedaan. Er is gekozen voor 1e Paasdag omdat de rustdag van de Paasraces op Zandvoort is. Die dag is het circuit vrij toegankelijk om alle raceauto’s eens van dichtbij te bekijken én natuurlijk om de grootste parade klassiekers ooit te bewonderen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om met uw eigen oldtimer te helpen het huidige record te verbreken.

Meer info op www.lizazandvoort.nl

terug naar voorpagina