• Archief
Gratis parkeren voor klassieke auto´s op AutovakRAI

Gratis parkeren voor klassieke auto´s op AutovakRAI

Eindelijk eens weer een positief bericht over het parkeren van een oldtimer in Amsterdam. Bezitters van klassieke auto’s krijgen een warm onthaal op AutovakRAI 2009. De organisatie nodigt oldtimerbezitters van harte uit om op deze toonaangevende vakbeurs de laatste trends te volgen in restauratie, reparatie en onderhoud van auto’s. Voor oldtimer is er zelfs een aparte parkeerplaats, terwijl ook de toegang én de catering gratis zijn.

U kunt zich met uw oldtimer (die minimaal 25 jaar oud is) aanmelden voor een bezoek aan AutovakRAI 2009, waar u het laatste nieuws over het professionele autovak kunt beleven. Een wereld die precies past in uw interessesfeer en waar de nieuwste garage-uitrusting en gereedschappen worden getoond.

Via de website www.autovakrai.com kunt u als eigenaar van een klassieke auto, door het invoeren van uw kenteken en de geplande datum van bezoek, een gratis parkeerplaats reserveren voor de hoofdingang van het RAI-complex. Tijdig reserveren wordt aanbevolen, omdat het aantal beschikbare plaatsen beperkt is. De toegang tot de beurs is na voorregistratie gratis, net als de catering. Meer info en aanmelden op www.autovakrai.com

terug naar voorpagina