• Archief
Zaterdag 14 en zondag 15 februari oldtimerbeurs in Autotron Rosmalen

Zaterdag 14 en zondag 15 februari oldtimerbeurs in Autotron Rosmalen

De lente nadert met rasse schreden, dus bij de oldtimer en klassiekerliefhebber begint het ook te kriebelen de trouwe vierwieler moet weer tiptop in orde zijn voor het nieuwe seizoen. Het rijden in een oldtimer of klassieker wordt steeds populairder, maar het onderhoud en de restauratie is voor veel liefhebbers een struikelblok.

Want hoe moet dat nu met die doorgesleten stoelleuning of dat gebroken houten dashboardklepje, dat laatste stukje las- en plaatwerk, velgen die spaken missen? Het antwoord is te vinden op het restauratieplein tijdens de Oldtimerbeurs op 14 en 15 februari bij Autotron Rosmalen. Er zijn op het restauratieplein vakmensen die u de fijne kneepjes van het restaureren willen leren, zoals lassen, houtbewerken,draaien en frezen, ontroesten etc.

Naast het enorme aanbod aan onderdelen, accessoires, gereedschap,documentatie en miniaturen, is Autotron dit weekend een showroom vol met oldtimers en klassiekers zoals Bentley, Rolls Royce, Porsche, Austin Healey, Daimler, Jaguar, Chevrolet, Ford, Alfa-Romeo, Fiat, Peugeot, Citroën, Mercedes, etc.

De Oldtimerbeurs voor Automobielen in Autotron Rosmalen is op zaterdag 14 en zondag 15 februari 2009 geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

terug naar voorpagina