• Archief
Veendam-Leer-Veendam 2009

Veendam-Leer-Veendam 2009

Op 23 Mei 2009 wordt weer de rally Veendam-Leer-Veendam verreden. Dit jaar wordt de oldtimerrally Veendam Leer Veendam voor de zesde keer georganiseerd. Deze keer voor het eerst voorafgegaan door oldtimermotoren van voor de Tweede Wereldoorlog. Leer is de Poolse zusterstad van Veendam. Een bezoek aan de Poolse zustergemeente van Veendam leent zich volgens de organisatie prima voor een vijfdaagse rally met Veendammer ondernemers, bestuurders en natuurlijk eigenaren van oldtimers.

De rally wordt gereden volgens het bol-pijl systeem en staat open voor klassieke auto’s met een bouwjaar t/m 1979. Dit met uitzondering voor de sponsors, welke buiten mededinging mogen meerijden met een gewone auto.

Inschrijven voor de 2009 editie is inmiddels mogelijk en al door vele teams gedaan. De organistie adviseert dan ook iedereen die nog een startplaats wil bemachtigen zich zo snel mogelijk op te geven.

Meer informatie op www.noprally.nl

terug naar voorpagina