• Archief
Bedford Belangen Club viert twintigjarig jubilieum

Bedford Belangen Club viert twintigjarig jubilieum

De vereniging ‘Bedford Belangen Club’ is opgericht op 4 maart 1989. Dit betekent dat de club dit jaar haar twintigjarige bestaan mag vieren. Een belangrijke reden in 1989 voor oprichting van de club was dat de productie van Bedfords sinds 1986 was gestopt en de ondersteuning van Opel en General Motors erg beperkt was geworden. Anno 2009 heeft de club ongeveer 300 leden door heel Nederland. De club richt zich op alle Bedfords, maar in het bijzonder op de kampeerauto’s.

Om het jubilieum te vieren wordt er voor de leden en genodigden in het weekend van 17 t/m 19 april 2009 een speciaal jubileumtreffen georganiseerd. Dit treffen wordt op camping de Parel in Zeewolde gehouden.
Tijdens dit weekend zal er op de camping een Bedford show gehouden worden. Naast de vele aanwezige leden met hun Bedford kampeerauto’s zullen er een aantal speciale Bedford’s te zien zijn. Belangstellenden kunnen deze show bezoeken op zaterdag 18 april van 11.00 tot 17.00 uur, toegang is gratis.

Meer informatie is te vinden op www.bedfordbelangenclub.nl

terug naar voorpagina