• Archief
Techno Classica-Essen grootste klassiekerbeurs

Techno Classica-Essen grootste klassiekerbeurs

De voorbereiding van de 2009 editie van de grootste beurs voor liefhebbers van oldtimer-, klassieke en liefhebbervoertuigen. Van 1 tot 5 april 2009 vindt in de jaarbeurs in Essen weer de Techno-Classica plaats. Op 1 april is de beurs open voor de pers en vakbezoekers, op 2 april gaan de deuren open voor het grote publiek. De beurs beleeft in 2009 haar 21e editie.

Ook in het komende jaar zal de Techno-Classica haar positie als wereldbeurs van de internationale klassieker-scene verder uitbouwen: alle 20 hallen van de jaarbeurs Essen zijn reeds zo goed als volgeboekt. Met bezoekers uit 41 landen, meer dan 1.000 exposanten uit 28 landen en meer dan 1.100 geaccrediteerde journalisten uit 30 landen heeft de Techno-Classica de grootste internationale uitstraling van alle klassieker-beurzen. Meer dan 200 oldtimer-, youngtimer- en merkenclubs maken met hun fantasievolle en onderhoudend ingerichte clubinformatiestanden de „klassieker-wereldbeurs “ – aldus de Techno-Classica woordvoerder – tot het grootste autoclubforum ter wereld. De goede stemming bij de oldtimer-dealers, -restaurateurs en -verzamelaars duiden erop dat ook de TECHNO-CLASSICA 2009 weer een beurs van de superlatieven wordt.

terug naar voorpagina