• Archief
Zondag 27 september Nationaal Oldtimer Festival

Zondag 27 september Nationaal Oldtimer Festival

Op zondag 27 september staat Circuit Park Zandvoort weer geheel in het teken van klassiekers en youngtimers. Onder de naam Nationaal Oldtimer Festival vindt dit grootste evenement voor de derde keer plaats op het Circuit Park van Zandvoort. De organisatie belooft een waar paradijs voor de liefhebber.

Autoclubs krijgen de gelegenheid zichzelf te presenteren, maken kans op exclusieve baantijd en entree korting voor haar leden. Ieder lid met een oldtimer of youngtimer, krijgt gratis toegang met zijn of haar auto. Bovendien krijgen de overige inzittenden van het clublid korting op de entree.

Ook dit jaar wordt het evenement in samenwerking met Europeesche
Verzekeringen georganiseerd. De gehele zondag zullen er diverse baanprogramma’s en podium presentaties te zien zijn. Ook een Concour d’Elegance zal niet ontbreken.

Meer informatie is te vinden op www.nationaaloldtimerfestival.nl

terug naar voorpagina