• Archief
Terug naar de jaren ’50, ’60 en ’70 in Rosmalen

Terug naar de jaren ’50, ’60 en ’70 in Rosmalen

Op zondag 17 mei reizen bezoekers op het evenemententerrein
van Autotron Rosmalen terug naar de jaren ’50, ’60 en ’70. Tussen meer dan 250 stands, flipperkasten, jukeboxen en grammofoonplaten treden verschillende bands op met hits uit het verleden. Tijdens Rock around the Jukebox Open Air 2009 wandelen bezoekers ook tussen tal van oldtimers en klassiekers, die het ‘dagje naar het verleden’ compleet maken.

In zwaardere tijden heeft menigeen een extra hang naar het verleden. Mede daarom verwacht de organisator van Rock around the Jukebox Open Air 2009 dit jaar extra veel bezoekers op het 50s, ‘60s en 70’s evenement. Bezoekers kunnen op en rondom 250 kramen struinen naar oude grammofoonplaten, bijzondere jukeboxen en allerhande hebbedingen zoals kleding, pindapotten, posters, kauwgomballenautomaten, serviesgoed, meubeltjes en neonverlichting uit het verleden.

Tijdens het event staan optredens gepland van Crazy Cadillac, een Rock ’n Roll Partyband, The Screamers, altijd goed voor gezellige ‘50s, ‘60s en ‘70s muziek en Barkas, twee goed geklede heren DJ’s met Nederlands kleinste mobiele radiostation. Deze artiesten staan op het podium in de open lucht garant voor muziek uit de goede oude tijd waarbij de voetjes van de vloer mogen onder een stralend meizonnetje.

Rock around the Jukebox vindt zondag 17 mei plaats van van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie op www.oldtimerbeurs.net

terug naar voorpagina