• Archief
Eerste Oldtimer Salon Limburghal-Genk op 11 en 12 april

Eerste Oldtimer Salon Limburghal-Genk op 11 en 12 april

Op 11 en 12 april vindt voor de eerste keer een oldtimerbeurs plaats in de Limburghal in Genk. De beurs gaat door het leven als Oldtimer Salon Limburghal-Genk. De organisator weet nu al trots te melden dat een groot gedeelte van de beurs inmiddels is volgeboekt.

Het wordt een beurs waar diverse prestige cars en oldtimers tentoongesteld en ook verhandeld zullen worden. Daarnaast zijn er ook talrijke standjes waarop onderdelen, miniaturen, lectuur en allerhande automobilia te koop aangeboden worden. Het is een beurs die als een must voor de echte oldtimerliefhebber wordt aangeprezen, maar zeker ook de moeite waard is om met het gehele gezin te bezoeken.

Verdeelt over drie categorieën kunnen de deelnemer nog kans maken op “een beker” die op de zondagmiddag wordt uitgereikt voor:
• de knapste stand in de categorie: bedrijven
• de knapste stand in de categorie: clubs
• de knapste stand in de categorie: particulieren

Meer informatie op www.ludovdc.be

terug naar voorpagina