• Archief
Zaterdag 9 mei Oldtimershow in Oosterwolde

Zaterdag 9 mei Oldtimershow in Oosterwolde

Ook dit jaar zal er weer een oldtimershow gaan plaats vinden in Oosterwolde. De Stichting Oosterwolder Oldtimer Comité, die verantwoordelijk is voor de organisatie, heeft eigenaren van oldtimers uitgenodigd om een show te verzorgen op het terrein van de fa. van de Put aan de Oostendorperstraatweg 64 op zaterdag 9 mei 2009. Niet alleen de show op zaterdag maar ook de step on sledge (trekker-trek met oldtimer tractoren) op vrijdag avond 8 mei is de moeite van uw bezoek waard.

Wat kunt u verwachten. Op vrijdagavond zullen de oude tractoren proberen om zo ver mogelijk te rijden met een sleep waarvan het gewicht door het opstappen van deelnemers steeds groter wordt. Niet alleen de onderlinge competitie maar zeker ook de sfeer en gezelligheid bepalen de avond.

Op zaterdag wordt dan groots uitgepakt. Bezitters van oude tractoren, stationaire motoren, auto’s, motoren, bromfietsen en landbouwwerktuigen brengen deze machines (waarvan velen weer in nieuwstaat verkeren) bijeen op het showterrein zodat iedereen een indruk kan krijgen van de mechanisatie uit vervlogen tijden. Niet alleen zijn er veel (bewegende) machines en een onderdelenmarkt voor de volwassenen maar ook aan de kinderen is gedacht. Voor hen zijn er diversen attracties en behendigheidsspelletjes.

Op beide dagen is er de mogelijkheid voor een hapje en een drankje. De toegangsprijs is slechts € 2,00, parkeren en toegang kinderen tot 1 meter gratis. Voor inlichtingen: www.loonbedrijf-vdput.nl bij Oldtimercomité

bron locourant.nl

terug naar voorpagina