• Archief
Noord Hollands Oldtimer Festival Paasweekend zondag 12 April en maandag 13 april

Noord Hollands Oldtimer Festival Paasweekend zondag 12 April en maandag 13 april

Voor de 24e keer wordt tijdens 1e en 2e paasdag het Noord Hollands Oldtimer Festival gehouden. De organisatie belooft een bijzonder feestelijke editie met ‘extra mooie speciale oldtimers en andere gepimpte voertuigen’, live muziek in de hallen en een compilatie van wat de afdeling entertainment zoal de afgelopen jaren op de Bühne heeft gebracht.

Het festival is traditioneel gebaseerd op alles wat in Noord-Holland te vinden is aan Oldtimers, van Texel tot Utrecht en de Randstad. Het oudste voertuig dat wordt verwacht is van het jaar 1909 en daarmee exact honderd jaar oud.

Op het grote podium, onder begeleiding van Stalspreekmeester Harold en de Rolling Busdrivers, zal een compilatie worden uitgevoerd van de Entertaining van afgelopen jaren; o.a. te denken aan optredens van : de Blues Brothers, Bonny en Clyde, de Seventy Hippies,de Star Sisters, Shadows en de Police Academy.

Alle artiesten worden met bijbehorende auto’s uit die jaren, naar de stage gereden. Dit alles is goed te bekijken vanaf het grote terras. Tussen de bedrijven door optredens van enkele befaamde dansscholen uit de regio.

Parkeren kan op een groot aangrenzend terrein. Meer informatie is te vinden op www.oldtimerfestival.nl

terug naar voorpagina