• Archief
Paasweekend Internationale Oldtimer Manifestatie in TT-Hall Assen

Paasweekend Internationale Oldtimer Manifestatie in TT-Hall Assen

Van vrijdag 10 tot en met maandag 13 april vindt in TT-Hall Assen de eerste Internationale Oldtimer Manifestatie plaats. Op vrijdag 10 april gaan de deuren om 13.00 uur open voor publiek en kunnen bezoekers genieten van allerlei soorten klassieke auto’s, tweewielers, tractoren, bussen en automobilia.
Onder de prachtige trekkers bevindt zich een IHC Mogul 30-60 tractor (uit bouwjaar 1913) die vanaf 1987 nergens op een tentoonstelling heeft gestaan. Maar dit is niet het enige: oude tijden herleven op de beurs. Als bezoekers TT-Hall Assen binnenkomen, wanen zij zich meteen in de oude militaire wereld genaamd ‘Dutch Peace Army’, welke in vredestijd dienst hebben gedaan. Daarnaast zal de bezoeker een mix van bestelwagens, vrachtwagens, brandweerwagens en autobussen uit de jaren ’40 tot en met ‘60 te zien krijgen. Maar ook de verschillende autoclubs zijn vertegenwoordigd en bieden een verscheidenheid aan auto’s waaronder de Borgward P100, de eerste auto met luchtvering en de Ford Prefect Open Tourer welke uniek is in Europa.

Ook tweewielers van Peugeot komen voorbij, het Rijdend Motor Museum, de blitse brommers van Jamathi en rijwielen met hulpmotoren. Zelfs aan de echte oldtimer-doe-het-zelvers is gedacht want op de beurs vindt u een scala aan miniaturen, onderdelen, accessoires, documentatiemateriaal en meer.

De Internationale Oldtimer Manifestatie wordt gehouden van vrijdag 10 t/m maandag 13 april 2009. Meer informatie is te vinden op www.tt-hall.nl.

terug naar voorpagina