• Archief
Zaterdag 13 juni VROEM 2009 in het centrum van Joure

Zaterdag 13 juni VROEM 2009 in het centrum van Joure

Klassieke bolides en hun bezitters staan centraal op VROEM 2009. De veertiende editie van het bijzondere evenement is gratis toegankelijk voor zowel deelnemers als bezoekers en staat bol van activiteiten voor jong en oud met auto’s, motoren, brommers, live-muziek, een onderdelenmarkt en diverse attracties voor de jongsten.

Het wordt weer ouderwets gezellig in de Midstraat met glimmende bolides, ronkende motoren, vriendelijke deelnemers en sfeervolle muziek. De organisatie rekent erop dat veel deelnemers en hun bolides als Superheld(bolide) zullen worden uitgedost maar dat is geen verplichting. ’s Ochtends worden de deelnemers ontvangen met koffie en na een gezellig samenzijn klinkt om half tien het startschot voor de themarit door het prachtige Friese landschap met onderweg diverse verassende elementen en een picknick. Na het middaguur worden de voertuigen opgesteld in de Midstraat waarna het publiek toestroomt, de live-muziek wordt ingezet en het feest begint.

VROEM staat al vele jaren te boek als het gezelligste oldtimerevenement van het Noorden en een van de grotere evenementen van Skarsterlân. Om die reden trekt het evenement veel deelnemers én bezoekers die zin hebben in een gezellig dagje uit.

Meer informatie vindt u op de website van Stichting Vriendenclub Vroem, www.vroem.com. U kunt zich hier ook eenvoudig en gratis inschrijven.

terug naar voorpagina