• Archief
Zondag 26 april Voorjaarsdag voor Oldtimers in Valkenburg (ZH)

Zondag 26 april Voorjaarsdag voor Oldtimers in Valkenburg (ZH)

Op zondag 26 april 2009 organiseert de Voorschotense Oldtimer Vereniging een Voorjaarsdag die is bedoeld voor alle mogelijke soorten klassieke voertuigen, zoals (brom)(bak)fietsen en motoren van 25 jaar en ouder en (vracht)auto’s van vóór 1978.

De dag vindt plaats op een locatie die uniek gelegen aan het Valkenburgse meer, voorzien van een ruime parkeervoorziening. Bovendien is er een horecagelegenheid aanwezig met binnen en buiten terrassen. Het Valkenburgse meer ligt aan de A44, afslag Leiden-Zuid (vanuit Den haag neemt u afslag 9 en vanuit Amsterdam neemt u afslag 8), waar u de borden kunt volgen naar het Valkenburgse Meer en restaurant-partycentrum De Tender, J. Pellenbargweg 2, 2235 SP Valkenburg (ZH).

Het programma voor deze dag is grotendeels gratis en vrijblijvend en door de bezoekers geheel zelf invullen. Vanaf 11:00 uur tot 17:00 uur bent u doorlopend welkom om te verzamelen op het parkeerterrein alwaar de klassiekers geshowd en bekeken kunnen worden en waar u de mogelijkheid heeft om onderdelen of boekwerken te ruilen.
Indien u het leuk vindt om (tussendoor) een toer/puzzelrit in de omgeving te maken dan is dit mogelijk. Een route boekje is te koop voor slechts € 3,- en op vertoon van dit boekje bij De Tender is er de mogelijkheid om van een aanbieding gebruik te maken. De verkoop van het routeboekje en de start van de toer/puzzelrit is gelegen tussen 11:00 uur en 13:00 uur en de prijsuitreiking van de winnaar staat rond 16:00 uur gepland. Daarnaast is er ook nog een mogelijkheid om tussen 14:00 uur en 16:00 uur deel te nemen aan een leuke behendigheidsproef.

Kortom een mooie gelegenheid om na een winter lang wachten op het voorjaar u klassieker weer eens te voorschijn te halen en lekker rond te toeren, mede liefhebbers op te zoeken om een praatje mee te maken of om onderdelen te ruilen. Natuurlijk is ook iedereen welkom die zelf geen klassieker heeft, maar vindt u het prachtig om te kijken hoe anderen hun klassieker vertroetelen.

Meer informatie over deze dag en voor opgave kijkt u op www.vovnieuws.nl

terug naar voorpagina