• Archief
Zondag 31 mei KiKa Classic Car Tour 2009

Zondag 31 mei KiKa Classic Car Tour 2009

Op zondag 31 mei 2009 organiseert de Stichting Kinder Kanker Events de “KiKa Classic Car Tour”. De KiKa Classic Car Tour is een rally voor klassieke en sportieve automobielen.

Het wedstrijdelement zal, behoudens eventuele testen op afgesloten terreinen, bestaan uit juist navigeren en beantwoorden van routevragen. Er wordt gereden aan de hand van routeboeken.

De winnaar is degene met het minst aantal strafpunten. Het betreft een toertocht waarbij het tijdschema bedoeld is de groep bij elkaar te houden, er wordt niet op tijd gereden.

Het doel van deze rally is tweeledig, zelf een dag heerlijk toeren en genieten van het prachtige Nederlandse landschap tezamen met rallyvrienden. Het tweede, nog belangrijkere doel, is het steunen van KiKa, Kinderen Kankervrij. Het geldbedrag is bestemd voor nieuw wetenschappelijk onderzoek.

De Kika Classic Car Tour start vanaf de “De Woeste Hoeve” onder Beekbergen. Van hieruit wordt er een schitterende route gereden door de mooie provincie Overijssel. De route wordt uitgezet door Classic Events.

Meer informatie is te vinden op www.kikaclassiccartour.nl

terug naar voorpagina