• Archief
Zondag 19 april Oldtimers in Winterswijk-Corle

Zondag 19 april Oldtimers in Winterswijk-Corle

In een weiland aan de overzijde van restaurant ‘De Woord’ in Winterswijk-Corle wordt op zondag 19 april een oldtimerevenement gehouden. Deze dag wordt georganiseerd door de Winterswijkse Oldtimer Club (WOC).

De Winterswijkse Oldtimer Club is een club voor liefhebbers van klassieke auto’s en oldtimers van alle merken en type’s. Wij organiseren diverse activiteiten zoals rondritten, technische dagen en bijvoorbeeld bezoeken aan oldtimerevenementen. Het doel van onze club is om in een gezellige en ontspannen sfeer met z’n allen te genieten van onze klassieker. De club organiseert al bijna 25 jaar de genoemde activiteiten. Zondag 19 april vindt het 4e Voorjaarstreffen plaats. Bezoekers zijn welkom om de oldtimer en klassieker deze dag te bewonderen.

Er zijn diverse oldtimerverenigingen uitgenodigd. Leden van die verenigingen kunnen dus ook hun oldtimer of klassieker showen en meedoen aan de ritten die onderdeel uitmaken van deze dag. Het maximum aantal deelnemende auto’s is wel beperkt tot 50. Er worden daarnaast ook vele oude motoren verwacht.

Het evenement wordt gehouden op het weiland aan de overzijde van restaurant “de Woord” te Winterswijk-Corle. Ook is op dit terrein ruimte gereserveerd voor de markt.

De aanvang van het evenement is om 10.30 uur. Meer informatie is te vinden op www.woconline.nl

terug naar voorpagina