• Archief
Historisch Weekend in Den Helder op 27 en 28 juni

Historisch Weekend in Den Helder op 27 en 28 juni

Het doorgaan van het dertiende Historisch Weekend in Den Helder heeft door de economische crisis aan een zijden draadje gehangen. Maar de vlag kan uit: ondanks een terugloop in sponsoren en sponsorgelden kunnen liefhebbers van oude voer- en vaartuigen op 27 en 28 juni de vingers aflikken op de Oude Rijkswerf Willemsoord op de Zuid West Hoek.

Zowel voor deelnemers als bezoekers is het evenement gratis toegankelijk. Het evenement trok in 2008 35.000 bezoekers. Uniek is dan ook de locatie van het evenement. Alles op het gebied van historie is van harte welkom in Den Helder, van Solex tot sleepboot en van museum tot enorme vrachtwagens.

De Oude Rijkswerf ligt op korte loopafstand van de binnenstad. Op zaterdag zal daar de gezellige weekmarkt plaatsvinden. Op zondag zullen de winkels open zijn. Ook in de Helderse binnenstad is er dat weekend van alles te zien en te beleven.

Voor meer informatie zie: www.historischweekend.nl

terug naar voorpagina