• Archief
Koninginnedag Toertocht in Maasland

Koninginnedag Toertocht in Maasland

Voor de derde keer wordt dit jaar op Koninginnedag een Koninginnerit georganiseerd in Maasland. Oldtimers, klassieke mini’s en cabrio’s worden uitgenodigd deel te nemen aan deze leuke toerpuzzeltocht. De start vindt dit jaar plaats om 11.00 uur in Maasland. Vanaf 9.15 uur worden de auto’s opgesteld vanaf de ’s-Herenstraat 20 in Maasland ter hoogte van Café de Pynas en daar kunnen de auto’s bekeken worden. De route is ongeveer 50/60 km lang en brengt u door onder andere Maasland/De Lier/Schipluiden. De finish is in het centrum van Maassluis met aaneensluitend de prijsuitreiking waaronder één voor de mooist/origineelst versierde auto. Het belooft weer een gezellige dag te worden.

Inschrijven kan tot 27 april via www.minicenterkoree.nl en bij de deelnemende autobedrijven in Maasland waar de inschrijfformulieren klaarliggen. Ook kunt u nog inschrijven op 30 april vanaf 9.30 uur tot 10.30 uur bij de organisatie. U krijgt een origineel Rallyschildje, entree museumbezoek, lunchpakket en koffie. Het betreft dus nadrukkelijk geen wedstrijd maar een gezellige toertocht op basis van een routebeschrijving met onderweg een aantal vragen.

terug naar voorpagina