• Archief
Belgisch grootste oldtimerbeurs komend weekend in Mechelen

Belgisch grootste oldtimerbeurs komend weekend in Mechelen

Op 25 en 26 april zwaaien de deuren van de Nekkerhal in Mechelen weer open voor de 25e editie van Dreamcar International, de grootste oldtimerbeurs van België.

Met naar goede gewoonte zijn er weer een aantal thema’s waar rond wordt gewerkt zoals de 50e verjaardag van Mini, 20 jaar val van de Muur met een hoop Trabants, 100 jaar Audi, 25 jaar Volvo Club België en ga zo maar door. Zelfs de Mega Mindy Mobiel zal in absolute avant-première te bewonderen zijn daar in de Nekkerhallen.

Daarnaast vindt u er ook alles wat u op een oldtimerbeurs mag verwachten: autokunst, onderdelen, boeken, tijdschriften en andere documentatie. Maar ook speciale stands voor het restaureren van auto´s zonder de z.g. automobilia te vergeten. Niet alleen personenwagens komen aan bod, er is ook aandacht aan vrachtwagens, landbouw en militaire voertuigen uit een eeuw autogeschiedenis.

Kortom, een echte must voor liefhebbers van antieke of bizarre mechanica.

Meer informatie op www.oldtimerdreamcar.com

terug naar voorpagina