• Archief
Oranje Klassieker Rit in Velp

Oranje Klassieker Rit in Velp

Als in de mooie omgeving van Velp op koninginnedag, voertuighistorie herleeft, dan zal menig hart sneller kloppen. Tijdens Koninginnedag is er in Velp de 7e editie van de Oranje Klassieker Rit. Er zijn 150 oude auto’s, busjes en kleine vrachtauto’s te zien. Het oudste voertuig is een A-Ford Victoria uit 1931.

Het thema is dit jaar James Bond. 007 dus de Mini 7. De Mini Seven staat dan ook centraal dit jaar. Er is een verkiezing voor de auto die het beste bij het thema past. Waarschijnlijk bent u met een echte Aston Martin ook wel welkom.

Alleen auto’s, busjes en kleine vrachtwagentjes, gebouwd tot en met 1983, mogen deelnemen aan de O.K.R.V. De auto’s verzamelen zich om 13.07 uur op de Van Spaen Allee in Velp.

Meer informatie is te vinden op: www.okrv.nl

terug naar voorpagina