• Archief
Zondag 24 mei ‘Autoreis door de tijd’ in Helmond

Zondag 24 mei ‘Autoreis door de tijd’ in Helmond

Op zondag 24 mei staat het hele centrum van Helmond in het teken van het verleden, heden en toekomst van de auto. Het grootse auto-evenement heeft als thema ‘een autoreis door de tijd’ meegekregen. De tweede editie van Helmond Classic Car, georganiseerd door Stichting Goede Doelen Rotary Club Helmond Regio moet dit jaar zo’n 25.000 mensen naar het centrum trekken.

In tegenstelling tot de vorige editie wordt nu ook aandacht besteed aan moderne auto’s en de nieuwste snufjes op het gebied van de automobielindustrie. In Helmond en omgeving zijn vele bedrijven gevestigd die actief zijn in de automotive branche, een ideale omgeving om een dergelijk evenement te organiseren.

In de ochtend is er een oldtimertocht, ‘s middags is door het gehele centrum de geschiedenis en toekomst van de automobiel te zien, uitgebeeld door ongeveer 200 bijzondere oldtimers, exclusieve automobielen van nu en concept cars voor de toekomst.

Daarnaast is er speciale USA Classic Car Meeting, live-muziek op verschillende locaties in het centrum, een VIP lounge op de Markt, voor sponsoren, genodigden en relaties, er rijden treintjes door het centrum en er is een kinderdorp voor de kinderen.

Meer informatie op: www.helmondclassiccar.nl

terug naar voorpagina