• Archief
Rock around the Jukebox Open- Air zondag 17 mei

Rock around the Jukebox Open- Air zondag 17 mei

Op 17 mei vindt het 50s, 60s, 70s Lifestyle evenement Rock around the Jukebox Open- Air plaats op de terreinen van het Autotron te Rosmalen. Buiten de duizenden liefhebbers uit binnen- en buitenland trekt dit evenement ook veel bezoekers die gewoon een dagje terug in de tijd willen gaan. Jukeboxen, flipperkasten, emaillen borden, grammofoonplaten, kleding, meubelen en allerlei hebbedingen uit de fifties, sixties en seventies worden aangeboden door meer dan 220 standhouders.

Tijdens het evenement is er vanaf 12.30 uur live muziek van Crazy Cadillac en The Screamers. Radio Barkas is het kleinste mobiele radiostation van Nederland en zal daarmee over het gehele evenement rondrijden. Veel liefhebbers bezitten een oldtimer en bezoeken dit evenement in stijl, zowel wat de auto als de kleding betreft. Vandaar dat er ook meestal een paar honderd oldtimers te bezichtigen zijn tijdens dit evenement.

Het 50s, 60s, 70s Lifestyle evenement Rock around the Jukebox Open-Air vindt plaats op zondag 17 mei van 10.00 uur tot 17.00 uur in Autotron Rosmalen.

Meer informatie: www.oldtimerbeurs.net

terug naar voorpagina