• Archief
Rally zonder Poespas

Rally zonder Poespas

Zestig bewoners van Vanboeijen gaan vrijdagavond 29 mei aanstaande in vijftig oldtimers met chauffeur de Rally zonder Poespas rijden. Een gezelligheidsrit met vooral oldtimers, speciaal opgezet voor bewoners van Vanboeijen in Assen. De avond wordt georganiseerd door Lodewijk Osse, directeur van Diner Mobile. Bijzonder aan deze toerrit is dat vele vrijwilligers mét een oldtimer de rally mogelijk te maken.

De rondrit start om 18.30 uur bij De Kluut op Park Diepstroeten in Assen onder begeleiding van muziek. Jaap Timmer, voormalig voorzitter van de Drentse TT, geeft het startschot voor de Rally zonder Poespas. Bij de Koperbak in Erica worden de chauffeurs en bijrijders van de oldtimers ontvangen met muziek en een kopje koffie of ander drankje. Tegen 22.30 uur worden de oldtimers terug verwacht bij De Kluut.

Meer informatie? Neem dan contact op met Jan Postma, jan.postma@vanboeijen.nl

terug naar voorpagina