• Archief
Aalsmeer Roest Niet op 21 juni

Aalsmeer Roest Niet op 21 juni

Op zondag 21 juni vertrekt vanuit Aalsmeer weer een toerrit voor klassieke auto´s en motoren die minimaal 25 jaar oud zijn. ´Aalsmeer Roest Niet´ voert de deelnemers dit jaar door de Bollenstreek en een deel van het Groene Hart.

Met Flynth adviseurs en accountants als hoofdsponsor voor 2009 en 2010 is de organisatie blij met een enthousiaste partner die de komende edities van Aalsmeer Roest Niet mogelijk maakt. Aalsmeer Roest Niet is een evenement dat wordt georganiseerd door de Stichting Historische Bloemenrace Aalsmeer (HiBRA) en Winkeliersvereniging Aalsmeer Centrum (WVAC). Na het succes met ruim 10.000 bezoekers en 120 deelnemers in 2008, wordt het evenement dit jaar op zondag 21 juni gehouden. Het programma bestaat uit twee delen. Na de start van de eerste auto om 9.00 uur bij The Beach in Aalsmeer, rijden de deelnemers een mooie toerrit met een lengte van circa 100 kilometer door de Bollenstreek en een deel van het Groene Hart. Na de finish op het Raadhuisplein in Aalsmeer zijn de auto´s en motoren ´s middags door het publiek te bezichtigen in het centrum van Aalsmeer. De Aalsmeerse horeca zorgt voor een gezellige sfeer in het centrum. De prijsuitreiking in de diverse categorieën is rond 17.00 uur bij De Oude Veiling in de Marktstraat in Aalsmeer. Deelname is mogelijk met een auto of motor van vóór 1 januari 1984.

Het enthousiasme voor het evenement, met inmiddels meer dan 100 inschrijvingen, is ook dit jaar weer groot. Met een maximum van 175 deelnemers raden wij u dan ook aan om niet te lang te wachten als u zich wilt inschrijven. Alle informatie over het evenement en het inschrijfformulier vindt u op www.aalsmeerroestniet.com

terug naar voorpagina