• Archief
Ford onderdelendag op tweede Pinksterdag in Beekbergen

Ford onderdelendag op tweede Pinksterdag in Beekbergen

Op maandag 1 juni is er weer de jaarlijkse Ford onderdelendag (kofferbakverkoop) op de parkeerplaats van het chauffeursrestaurant gebr. Mendel in Beekbergen. Hier zijn gebruikte en nieuwe onderdelen van alle typen klassieke Fords te vinden. Denk daarbij aan de Escort, Taunus, Granada, Cortina, Consul, Capri, Fiesta, Anglia, maar ook aan de Sierra en Transit modellen.

De onderdelendag wordt georganiseerd door de Ford Taunus M Club, maar ook de diverse andere Ford clubs zijn aanwezig. Hierdoor is dit evenement tevens een meeting voor de diverse Ford liefhebbers. Met mooi weer is er dan ook een groot aantal klassieke Fords te bewonderen. Voor de mensen die ook de omgeving willen verkennen is er een lenterit (op papier) verkrijgbaar bij de organisatie.

Iedereen is welkom, ook niet leden, en de toegang is gratis. Vanaf 9.00 uur kunt u er terecht. De locatie is eenvoudig te vinden: pak de afrit Hoenderloo en volg de borden naar chauffeursrestaurant Mendel, Arnhemseweg 725, 7361 TN Beekbergen (gelegen langs de A50 tussen Apeldoorn en Arnhem / afrit 22 = afrit Hoenderloo).

Voor meer informatie is Peter IJpelaar (Ford Taunus M Club) te bereiken op 06-51241119 of cobra57@home.nl.

terug naar voorpagina