• Archief
Oldimama op zondag 5 juli in het Belgische Maaseik

Oldimama op zondag 5 juli in het Belgische Maaseik

De Maaseikeroldtimerclub vzw (MOT) organiseert zondag 5 juli voor de 18e keer het grote oldtimertreffen “OLDIMAMA” (Oldies – Maas – Maaseik). Dit evenement wordt dit jaar voor het eerst gehouden op de 2 pleinen (Maas en Muntplein) van het nieuwe koopcentrum Kloosterbempden te Maaseik, niet ver van de Nederlandse grens. Het Maasplein wordt ingericht met een vaste show van oude of bijzondere voertuigen. Ook zal op dit plein een kleine beurs gehouden worden. Daarnaast is er een mooie rondrit uitgezet.

De dag begint al om 8.u00 met inschrijven en ontbijt (spek en eieren). Rond 10u – 10u30 is er het vertrek van de rit vanaf het Muntplein.
Bij terugkomst van de rit (+/-16u00) kan men nog genieten van de Barbeque. Verder is er gezorgd voor een natje en een droogje en is er voor de kinderen een carroussel en springkussen. Op deze zondag 5 juli is er koopzondag en zijn de winkels open.

De Maaseikeroldtimerclub viert dit jaar haar 20 jarig bestaan en speciaal voor deze gelegenheid is er voor alle deelnemers van de rit die zich “op voorhand” hebben ingeschreven een mooie herinneringsplaquette!

Inschrijven kan online via www.maaseikeroldtimerclub.be. Op deze plek is ook meer informatie over dit evenement te vinden.

terug naar voorpagina