• Archief
Opel Familiedag zondag 7 juni in AutoSloperij Museum Tiel

Opel Familiedag zondag 7 juni in AutoSloperij Museum Tiel

Voor het eerst wordt de jaarlijkse Opel Familiedag georganiseerd in en rond het AutoSloperij Museum. Op zondag 7 juni worden ruim 1000 liefhebbers en belangstellenden verwacht die deze traditionele familiedag zullen bezoeken.

De Historische Opel Club Nederland ( HOCN ) is eind 1994 ontstaan door een fusie van de twee Opel oldtimersclubs in Nederland, die ieder daarvoor al meer dan 10 jaar actief waren op het gebied van historische Opels. De club telt thans meer dan 1000 leden en heeft onder haar leden een grote variatie aan oude Opels.

Het doel van de club is het in stand houden van produkten van het merk Opel, zoals naaimachines, fietsen, motorfietsen, koelkasten en auto’s, waarbij het zwaartepunt ligt op auto’s ouder dan 20 jaar.

Niet alleen Opel liefhebbers kunnen genieten van het programma, iedereen is welkom. Naast de museumcollectie zullen circa 250 Opel oldtimers opgepoetst staan te wachten op de bezoekers. Een onderdelenmarkt, motorfietsen en zelfs naaimachines zullen worden tentoongesteld. Jeugdige bezoekers kunnen hun energie kwijt op een springkussen, een clown geeft een ballonnenshow en een rad van avontuur maakt het evenement geschikt voor alle leeftijden. Natuurlijk mag in Tiel een tingieter niet ontbreken. Verschillende artiesten zullen in hun optredens muziek uit de jaren 50 en 60 ten gehore brengen.

Het AutoSloperij Museum is gevestigd aan de Stephensonstraat 23a, 4004 JA Tiel. De toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op www.opelclub.nl of www.autosloperijmuseum.nl.

terug naar voorpagina