• Archief
Midland Classic Show zondag 27 september in Almere

Midland Classic Show zondag 27 september in Almere

Op zondag 27 september organiseert de ‘Stichting Vriendenkring Klassiekers’ weer een ‘Midland Classic Show’. Dit voor de 15e keer groots opgezette oldtimer/klassiekerevenement vindt als vanouds weer plaats midden in het stadscentrum van Almere-Stad. Het stichtingsbestuur en de vrijwilligers zullen er alles aan doen om te zorgen dat het minstens net zo’n gezellige dag zal worden als alle voorgaande edities.

Gedurende het evenement zal er voor een bij de voertuigen passende muzikale omlijsting gezorgd worden door live-optredens van diverse bands en artiesten.

Nieuw tijdens de komende editie is een show van schitterende dragracers en choppers. Tevens verwachten we naast natuurlijk de vele klassieke personenauto’s ook een aantal oldtimerbedrijfsauto’s en -personenbussen. Middels de aanwezige takelwagen van de fa. SAAN Transport bestaat er de mogelijkheid om het evenement én het nieuwe stadshart van grote hoogte te aanschouwen.

‘s-Ochtends – bij aankomst – wordt u ontvangen met een vers gezet kopje koffie of thee. Tevens zal er voor u en uw inzittenden gezorgd worden voor de nodige lunch- en consumptiebonnen.

Uiteraard zal ook tijdens deze ‘Midland Classic Show’, zoals al onze trouwe deelnemers inmiddels wel weten, een leuke puzzelrit gereden worden door een mooie- en toeristische omgeving waarbij aan het eind van de dag naast enkele mooie door diverse sponsoren beschikbaar gestelde prijzen de felbegeerde wisselbeker uitgereikt zal worden. Na de rit worden de automobielen door het gehele nieuwe stadshart geplaatst, waar de eigenaren hun voertuigen kunnen showen aan het in grote getale aanwezige publiek. Alle winkeliers van het Almeerse stadscentrum hebben op deze dag hun deuren geopend, zodat het evenement ook zeker de moeite waard is om door de dames bezocht te worden.

Deelname staat open voor voertuigen van minimaal 25 jaar of ouder en kost dit jaar vanwege de viering van het derde lustrum van dit evenement slechts € 5,- per equipe.

Meer informatie en aanmelden via www.www.vriendenkring-klassiekers.nl

terug naar voorpagina