• Archief
Show and Shine in Balkbrug op 6 en 7 juni

Show and Shine in Balkbrug op 6 en 7 juni

Op zaterdag 6 en en zondag 7 Juni wordt in het Overijsselse Balkbrug voor de tweede keer een USA Show and Shine georganiseerd. Dit tweedaagse treffen werd in 2008 voor het eerst in Balkbrug gehouden en was meteen een groot succes. Dat smaakte naar meer en daarom worden alle liefhebbers van Amerikaans transport ook dit jaar in Balkbrug uitgenodigd om naar Amerikaanse oldtimers, burnouts en natuurlijk alles wat enigszins verwant is aan het thema te komen kijken. Het geheel wordt omschreven als een 2 daags treffen voor alle Amerikaanse voertuigen, oud en nieuw, groot en klein.

De organisatie beschikt over een kampeervergunning en bezoekers kunnen dan ook kamperen op een kampeerterrein aangrenzend aan het treffenterrein, uiteraard voorzien van toiletvoorzieningen.

Op de zaterdagavond is er een BBQ en als afsluiter een Classic Rock Event met optredens van Gasoline Station en Ol’Deezer. Ook op zondagmiddag heeft de organisatie gezorgd voor live muziek, ditmaal gebracht door Nowadays.

Ook aan de kinderen is gedacht door een springkussen en andere leuke activiteiten.

Meer informatie is te vinden op www.usashowandshine.nl

terug naar voorpagina