• Archief
Jublieum oldtimershow bij De Grebbetrekkers

Jublieum oldtimershow bij De Grebbetrekkers

Oldtimerclub De Grebbetrekkers bestaat 15 jaar en wil dat natuurlijk niet ongemerkt laten voorbij gaan. Op zaterdag 13 juni is er dan ook een grote oldtimershow ter ere van het 15-jarig bestaan.

Oldtimer tractoren, werktuigen, oude auto’s en ook oude bromfietsen worden op deze dag tentoongesteld ter hoogte van Cuneraweg 28 in Achterberg. Ook zullen er een tiental legervoertuigen te bewonderen zijn. Daarnaast zijn er diverse activiteiten, zoals dorsen, zagen, verkoop van onderdelen en nog veel meer. Voor de kinderen zijn er diverse attracties zoals schminken, dierenhoek, springkussen en ballonnen knopen. Tevens is een rommelmarkt aanwezig. Kortom een feest voor iedereen.

Voor meer informatie: www.grebbetrekkers.nl

terug naar voorpagina