• Archief
Oldtimerrit in Epe voor het goede doel

Oldtimerrit in Epe voor het goede doel

Zaterdag 20 juni organiseert voor het zesde opeenvolgende jaar het ‘Oldtimer Genootschap voor Goede Doelen’ in Epe een oldtimerrit in de schitterende omgeving van Epe, waarbij akkers, bossen, beken, rivieren en een historisch stadje worden aangedaan. Er is tevens voorzien in een ruime pauze op een bijzondere plek, waarbij alle oldtimers een centrale plek krijgen. Het initiatief voor deze inmidddels traditionele rit is afkomstig van een groepje”oldtimers”, de heren Th. Knottnerus, A. Habers en H. Smaal die vrijwel elkaars buren zijn en hun liefde voor hun oldtimer auto’s wilden delen met minder bedeelden in onze Eper samenleving.

Vorig jaar was de eerste lustrumrit met bewoners van de Passerel een groot succes met een presentatie van alle auto’s op het plein voor het gemeentehuis en veel dankbare gasten. De initiatiefnemers hebben extra ondersteuning gevraagd en gekregen van de oldtimers J. van den Vlekkert en H.Timmer om de continuiteit te waarborgen. Dit jaar zijn onze gasten medewerkers van de Felua groep te Epe. De maximaal 30 oldtimerauto’s zijn tenminste 30 jaar oud en er rijden diverse ‘concours auto’s’ mee, ook vooroorlogse.

Het vertrek is om 13.00 uur vanaf de grote kerk in Epe, de aankomst tussen 16.30 en 17.00 uur ergens centraal in het dorp.

terug naar voorpagina