• Archief
13 en 14 juni Internationaal Mustang spektakel IJsselhallen Zwolle

13 en 14 juni Internationaal Mustang spektakel IJsselhallen Zwolle

Zoals al eerder op OldtimerNieuws te lezen was bestaat de Ford Mustang dit jaar 45 jaar. Sinds 1964 is de Mustang niet meer uit het straatbeeld weg te denken en kom je hem over de hele wereld tegen. De wagens worden gekoesterd en gerestaureerd, de een nog mooier dan de ander. De vele clubs over de hele wereld zijn een bewijs van het succes van zowel de oude als de nieuwe Mustang.

Ter ere van het 45 jarig bestaan van de Mustang organiseert Team Mustang Center Nederland op 13 en 14 juni een Internationaal Mustang spektakel in de IJsselhallen Zwolle. De locatie wordt omgetoverd tot een straatbeeld uit Amerika met aan alle kanten mustangs, u loopt als het ware door een tijdstraat vanaf 1964 tot heden. Verkeerslichten en zebra paden zullen niet ontbreken. Diverse standhouders zullen onderdelen, motoren en complete Mustangs showen en aan de man brengen. Op grote schermen worden films en reclamespots getoond welke natuurlijk allemaal met Mustang te maken hebben. Beide dagen zal uit de luidsprekers de oude muziek van weleer klinken waardoor de sfeer nog meer tot zijn recht komt. Bovendien wordt er een heuse “drive in” bioscoop gebouwd. Het wordt een internationaal evenement met Mustangs uit Zweden, Duitsland, Polen, België, Frankrijk en natuurlijk Nederland. Er zal zelfs een delegatie uit Amerika aanwezig zijn (zonder Mustang).

Zaterdag 13 juni is het Ford Mustang spektakel geopend van 12.00 tot 17.00 uur en zondag 14 juni van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie op www.fordmustangclub.nl

terug naar voorpagina