• Archief
Porsche 928, één van de meest ondergewaardeerde sportwagens

Porsche 928, één van de meest ondergewaardeerde sportwagens

Ooit was de Porsche 928 ontworpen om de Porsche 911-serie te vervangen. Nu wordt de Porsche 928 vaak als één van de meest ondergewaardeerde sportwagens van de laatste decennia aangemerkt. Misschien is dit wel de reden geweest om juist over dit model een uitvoerig boek op de markt te brengen. Het boek met de simpele titel ‘Porsche 928’ behandelt alle varianten vanaf de introductie in 1977 tot het laatste model gebouwd in 1995. Er zijn veel exclusieve fabrieksfoto’s, met onder andere het concept-idee, technische details, productie- en competitiemodellen en opties in het boek opgenomen. Het boek telt 206 pagina’s waarop 400 hoofdzakelijk kleurenfoto’s zijn afgebeeld. De tekst is in het Engels, maar daardoor laat de echte fan zich vast niet tegenhouden. Het boek is van de hand van auteur Brian Long en wordt uitgegeven door Veloce Publishing PLC.

ISBN 9781903706305

terug naar voorpagina