• Archief
Zaterdag 4 juli Oldtimershow in Sint Nicolaasga

Zaterdag 4 juli Oldtimershow in Sint Nicolaasga

Het begon in 2000 met zo’n tien oude auto’s en vijf tractoren. Het jaar erop kwamen er nog meer. Tijdens de 2008 editie van de inmiddels traditionele Oldtimershow in Sint Nicolaasga (Sint Nyk) waren er meer dan 130 deelnemers aanwezig. Het is daarmee een evenement geworden waar alle liefhebbers van oude techniek aan zijn of haar trekken komt, want naast oldtimers zijn er ook klassieke auto’s, tractoren, bromfietsen, motorfietsen en stationaire motoren te vinden. Ook traditie is ondertussen de brandweershow. In 2005 kwam de combinatie met de tuningshow, niet oud, maar toch bijzonder en ook de combinatie van een oldtimershow en tuningshow is uniek. Twee clubs, North Tuning Projects en Dark Dunes uit Den Helder behoren inmiddels tot de vaste deelnemers van de tuningshow, welke wordt geregeld door Jeroen de Vries.

Ook dit jaar staat de Oldtimershow van Sint Nicolaasga weer op het programma en wel op zaterdag 4 juli. Wederom hoopt de organisatie op een opkomst die het voorbijgaande jaar zal overtreffen.

Meer informatie is te vinden op www.st-nicolaasga.nl

terug naar voorpagina