• Archief
Doelbewust gestolen: Mercedes 280 SL uit 1970

Doelbewust gestolen: Mercedes 280 SL uit 1970

Ze hebben ongelooflijk veel moeite moeten doen voor de Mercedes 280 SL uit 1970. Doelbewust is de oldtimer vorige week in de nacht van woensdag op donderdag uit een loods bij Autobedrijf De Leest aan de Bestseweg in Oirschot gestolen.

“Het ergste is nog wel: ze moeten hier eerder zijn geweest en dan heb ik ze gezien. Dat kan niet anders”, zegt eigenaar Eric de Leest.

De dieven zijn in een loods bij het bedrijf behoorlijk aan het werk geweest. Ze hebben bij het woonhuis van De Leest naast het bedrijf een stuk tuinslang weggehaald om benzine over te hevelen in een jerrycan. Met puur wat brandstof bleek de auto niet aan de praat te krijgen. Dus zijn ze ook nog met startkabels in de weer geweest. Daarna hebben ze het hek opengebroken, auto’s verplaatst en uiteindelijk hebben ze de oldtimer weggesleept achter een witte bestelwagen. Een getuige heeft de dieven om half vijf ‘s ochtends weg zien rijden.

“Ze hebben toch wel zin in deze auto gehad”, zegt De Leest over alle moeite die is genomen om de wagen te stelen. Mensen die meer informatie over de auto hebben, kunnen bellen met: 0499-571978.

Bron: ED.nl

“Ze hebben toch wel zin in deze auto gehad”, zegt De Leest over alle moeite die is genomen om de wagen te stelen. Mensen die meer informatie over de auto hebben, kunnen bellen met: 0499-571978

terug naar voorpagina