• Archief
Zaterdag 29 augustus AutoJumble Huis Doorn

Zaterdag 29 augustus AutoJumble Huis Doorn

Zaterdag 29 augustus organiseert de Dutch MG Car Association haar “AutoJumble Huis Doorn” bij het fraaie Huis Doorn waar de laatste Duitse keizer in ballingschap heeft gewoond.

Er is gelegenheid voor kofferbakverkoop en een gezellige picknick ‘in stijl’ op en rond de oprijlaan van het kasteel. Wie uitgekeken is bij de AutoJumble kan Huis Doorn bezichtigen en het evenement ‘Heuvelrug Totaal’ in Doorn bezoeken. Dit zeer gezellige, jaarlijkse, festijn biedt tal van attracties, een braderie, kunstmarkt, muziek maar ook rijden in echte karts en formule 1 simulatoren. ‘s Avonds gaat het feest tot in de kleine uurtjes door.

Voor deelname aan de “AutoJumble Huis Doorn” wordt een kleine bijdrage van € 5,00 per auto gevraagd. Hiervoor ontvangt u dan weer 2 tegoedbonnen voor een kop koffie. Daarnaast staat uw klassieker de hele dag gratis én goed geparkeerd en kunt u dus onbekommerd genieten van alle feestelijkheden, attracties en alle mooie klassiekers.

Het evenement staat open voor iedereen met een klassieker of bijzondere (sport) auto. Meer informatie is te vinden op www.dmgca.nl/autojumble

terug naar voorpagina