• Archief
Terugblik Aalsmeer Roest Niet 2009

Terugblik Aalsmeer Roest Niet 2009

De deelnemers, het publiek en de organisatie van Aalsmeer Roest Niet 2009 kijken terug op een geslaagde dag. Het evenement trok maar liefst 10.000 bezoekers die konden genieten van bijna 200 oldtimer auto’s, brommers en motoren. Het prachtige weer zal zeker bij hebben gedragen aan de grote opkomst van publiek en deelnemers.

Tijdens de rit was er onderweg een stop bij het Ford Museum in Hillegom dat hierdoor deze dag dik 300 extra bezoekers kon noteren.

Uiteraard waren er dit jaar ook weer prijzen voor de mooiste auto, brommer en motor. Dit jaar vielen respectievelijk een Tatra T87 (1939), een Zundapp en een BSA Super Rockett (1960) in de prijzen. Het publiek koos een Cadillac uit 1941 als mooiste.

De organisatie zit ondertussen al weer na denken hoe het succes van dit jaar volgend jaar een gepast vervolg kan krijgen. Aalsmeer Roest Niet 2010 wordt vast ook weer een evenement dat de oldtimerliefhebber niet mag missen!

terug naar voorpagina