• Archief
Zondag 5 juli Blik op de Heelweg

Zondag 5 juli Blik op de Heelweg

Nederlandstalige artiesten, oldtimers, modeltreinen: het is zondag 5 juli allemaal te zien tijdens de eerste Blik op de Heelweg in en rond zalencentrum de Radstake. Autoclubs uit het hele land komen naar Heelweg. De auto’s worden in verschillende categorieën ingedeeld: Europeanen, Amerikanen en Japanners. een vakkundige jury beoordeelt de auto’s.

Aan het einde van de dag rijden de winnaars een ogenoemde ‘concours élégance’, een ereronde met de gewonnen prijzen. Het blijft niet alleen bij auto’s die dag. Ook worden scooters, brommers en exclusieve motoren tentoongesteld.

Er worden demonstraties carpulling gegeven en er is een dragster aanwezig. Verder worden er demonstraties gehouden met modelhelikopters, modeltreinen, motortrials, spinning, aerobics. Ook kan iedereen meedoen aan pinballwedstrijden op de aanwezige flipperkasten. In één van de zalen van De Radstake staan tientallen jukeboxen opgesteld.

Tijdens het evenement worden opnames gemaakt voor het televisieprogramma Hart voor Muziek. Er komen 25 Nederlandstalige artiesten naar de Radstake om op te treden op een groot buitenpodium. Het gaat om onder andere Thomas Berge, Corry Konings, Rene Schuurmans, Kathleen (ex K3), De Heeren van Oranje met Bert Heerink, Centerfold en Grant & Forsyth.

Meer informatie is te vinden op: www.blikopdeheelweg.nl

terug naar voorpagina