• Archief
Zondag 12 juli Oldtimershow in Winterswijk

Zondag 12 juli Oldtimershow in Winterswijk

Op zondag 12 Juli komt de Achterhoekse Kofferbakmarkt en de Winterswijkse Oldtimer Club naar de Venemansmolen, Venemansweg 7 te Winterswijk.

Ook de molen zelf is die dag open voor bezichtiging. Oftewel een dag vol vertier. Van 10 tot 16 uur staan veel auto’s voor U klaar, Oldtimers en vele anderen weer volgepakt met allerhande spullen. De molen krijgt deze dag een gezellig marktplein. Er is dan van alles te vinden; antiek, oude curiosa, tweedehands spullen, huisraad, boeken, lp’s, glaswerk, sieraden, kleding, meubels. U kunt het zo gek niet bedenken. Wie weet vindt U wel datgene waar u al jaren naar op zoek bent. Snuffelen, kijken, zoeken en vinden. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Meer informatie op: www.woconline.nl

terug naar voorpagina