• Archief
Duitse oldtimers op doortocht in Roermond op zaterdag 11 juli

Duitse oldtimers op doortocht in Roermond op zaterdag 11 juli

Op zaterdag 11 juli zijn in Roermond op diverse plekken oldtimers te zien. Dan voert de Oldtimertoertocht, die 2000 km door Duitsland gaat en voor de eerste keer sinds 75 jaar ook Nederland aandoet, de deelnemers naar drie plekken in Roermond. Tussen 13.00 en 13.30 uur lunchen de deelnemers in Ool, in de tent waar de Havenfeesten plaatsvinden. Op het feestterrein zijn ook de auto’s te bezichtigen. Via Maasgouw voert de rit weer richting Roermond, waar rond 14.15 uur de deelnemers op de Stadsweide bij het Designer Outlet worden verwacht voor het afhalen van hun stempel. Voordat men Roermond verlaat en koers zet richting finish in Düsseldorf, zet het deelnemersveld zich in beweging richting Swalmen, waar een stempelpost is ingericht bij het ‘Altes Zollgebäude’ aan de grens (Bosstraat).

Er nemen ongeveer 80 auto’s deel met mensen uit diverse landen binnen en buiten Europa. Het gaat bijzondere oldtimers die de moeite waard zijn om te komen bekijken. U bent dan ook zaterdag 11 juli van harte welkom op deze drie mooie plekken in Roermond als de deelnemers met hun oldtimer hun stempel komen afhalen. Meer informatie over de toertocht is te vinden op www.2000km.com.

terug naar voorpagina