• Archief
Zondag 12 juli Achterhoek Tour Rally

Zondag 12 juli Achterhoek Tour Rally

Op zondag 12 juli 2009 wordt wederom de Achterhoek Tour Rally gereden. De Achterhoek Tour Rally is een rally voor klassiekers en sportieve automobielen. De rally gaat van start bij Hotel Restaurant Reijrink te Lievelde en rijdt u door het prachtige Achterhoekse coulisselandschap.

Het wedstrijdelement zal bestaan uit het juist navigeren en beantwoorden van routevragen. Er wordt gereden aan de hand van routeboeken.

De organisatie is verheugd te kunnen mededelen dat dit jaar een race legende en een veelbelovend en gepassioneerd autosporttalent acte de presence geven tijdens de Achterhoek Tour Rally 2009, namenlijk Gijs van Lennep en Stef Dusseldorp.

Het doel van de Achterhoek Tour Rally is tweeledig, een heerlijke dag toeren en genieten van het prachtige Achterhoekse landschap. Daarnaast zal de organisatie van de ATR met de opbrengst van het evenement een kado aanbieden aan de stichting VVA: “Vrienden van Antoniushove”. De VVA heeft als doel het woon- en leefplezier te vergroten van de bewoners van het woon- en zorgcentrum Careaz Antonoiushove te Lichtenvoorde.

Meer informatie is te vinden op: www.achterhoektourrally.nl

terug naar voorpagina