• Archief
Zondag 19 juli Oldtimer Festival Horst aan de Maas

Zondag 19 juli Oldtimer Festival Horst aan de Maas

Zondag 19 kunnen liefhebbers van oude landbouwvoertuigen, automobielen, vrachtwagens, motoren, bromfietsen en gemodificeerde voertuigen op evenemententerrein “ de Kasteelse Bossen” hun hart weer ophalen.

Tevens zullen er diverse stands aanwezig zijn waar onderdelen, miniaturen en boeken worden aangeboden. Ook dit jaar zal er een toertocht worden verreden van ongeveer 50km door het mooie Limburgse landschap, omstreeks 9.30 uur gaan de toertochtdeelnemers van start. De gehele dag zijn er diverse clubpresentaties en demonstraties, er is een ruime cateringcorner aanwezig waar men even kan relaxen onder het genot van een hapje en een drankje. het middagprogramma zal dit jaar aangevuld worden met leuke wedstrijden als wiel verwisselen en bandje hangen, voor de jeugd is er een luchtkussen en suikerspinkraam aanwezig.

Festival open voor publiek om 11.00 Uur, deelnemers welkom vanaf 8.00 Uur.

Meer informatie op: www.oldtimerfestivalhorst.nl

terug naar voorpagina