• Archief
Zaterdag 22 augustus Oldtimerdag Hattem

Zaterdag 22 augustus Oldtimerdag Hattem

In 2009 zal voor de 23e maal een oldtimerdag worden georganiseerd in Hattem. In de afgelopen editie mocht de organisatie in totaal 350 deelnemers verwelkomen. Op zaterdag 22 augustus zijn de diverse voertuigen en stationaire motoren weer te bewonderen op het terrein van dierenvoeder fabriek Saturn Petfood aan de Stationslaan. De ‘oude’ motorfietsen, auto’s, tractoren, bromfietsen en stationaire motoren zullen zich vanaf 09.30 uur verzamelen en vervolgens opstellen voor het publiek (de entree voor het publiek is uiteraard gratis).

Vanaf ongeveer 11.00 uur zullen de voertuigen in groepen vertrekken voor de diverse ritten in de omgeving. Voor de pauze komen de voertuigen weer terug naar het terrein van Saturn Petfood vanwaar eveneens voor de tweede rit zal worden gestart. Door deze indeling zal het de gehele dag een komen en gaan zijn van de diverse deelnemers. U bent de hele dag dan ook van harte welkom om dit alles te zien en te bewonderen.

Mocht u zelf willen deelnemen met een van de genoemde voertuigen of met uw stationaire motor, schroom dan niet, maar kom op 22 augustus naar Hattem om er samen een gezellige dag van te maken.

Meer informatie is te vinden op: oldtimerdaghattem.nl

terug naar voorpagina